Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni impulsen el projecte musical "Cançons per la gent gran"

El que els residents de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà estan veient a la pantalla són els vídeos musicals dedicats a ells que els estan fent arribar aquests dies gràcies al projecte "Cançons per la gent gran", impulsat per músics bisbalencs, el centre geriàtric i el consistori.

Des de la declaració d'estat d'alarma pel risc de propagació pel coronavirus s'han anat restringint les visites al màxim a les residències, atès el grau de vulnerabilitat de la gent gran que hi viu. Això comporta que les persones residents al centre no puguin estar en contacte amb les seves famílies i que, en definitiva, estiguin passant per una situació complexa.

La iniciativa de cançons per la gent gran sorgeix per poder fer més agradable els dies de confinaments a totes aquestes persones grans que es troben en una situació vulnerable i estan sotmesos a moltes restriccions i mesures d'aïllament. La intenció és que el màxim nombre d'artistes s'animin a interpretar cançons dedicades a aquestes persones.

La proposta va arrencar amb tres cançons publicades pels tres reconeguts cantautors bisbalencs Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni. En aquest cas Sanjosé ha versionat la cançó "Pel teu amor, Rosó" de Josep Ribas i Gabriel. L'elecció de Miquel Abras ha estat "País petit" de Lluís Llach. Jaume Pla ha dedicat a la residència una versió adaptada de "Dos gardenias" de la cubana Isolina Carrillo

La Residència Geriàtrica fa una crida a què els músics d'arreu, siguin professionals o amateurs, se sumin als tres músics bisbalencs i aportin així el seu granet de sorra al projecte Cançons per la gent gran. Ja hi han participat La Principal de la Bisbal d'Empordà amb la "Santa Espina"; Salvador Escribà de La Salseta del Poble Sec amb "Cielito lindo" i Júlia Pascual amb "Lucía".

Els vídeos es van compartint a les xarxes municipals i són projectats en una gran pantalla a la residència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura