La Santa es consolida amb una mitjana de 3.000 visitants diaris

Santa Cristina d'Aro

Data: 28/08/2018

La Santa de Santa Cristina d'Aro es consolida en el seu segon any i supera la xifra dels 100.000 visitants.  El festival de música, gastronomia, moda i tendències va tancar portes el passat diumenge després de 40 dies de funcionament.

L'edició d'enguany consolida la proposta que va nèixer l'any passat a les instal·lacions del Horse Club Santa Cristina d'Aro amb 25.000 visites més que l'any anterior i una mitjana de 3.000 persones diàries.

Des de l'organització, a través d'un comunicat, valoren molt positivament unes xifres que asseguren els consoliden com una de les apostes 'top' de l'oci estival a la Costa Brava i referència tan pels locals com pels visitants, que s'han repartit 50 - 50% el percentatge d'aforament del recinte.

Enguany La Santa Market ha reforçat el seu caràcter familiar amb més activitats infantils i ha repetit actuacions musicals de nivell com van ser les de Mazoni, la Fundación Tony Manero, Manu Guix o el Pot Petit, entre d'altres.

L'organització ha avançat que ja treballa en l'edició de l'any que ve i que ja ha reservat el 60% dels espais comercials i gran part de les parades de restauració. A més, obre la porta a fer versions del Santa Market també durant els ponts o dies festius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura