El mes de març, foie als restaurants de Pals

Pals

Data: 02/03/2018

Per tercer any els restaurants de Pals s'uneixen per impulsar les jornades gastronòmiques del foie, a les quals aquest any hi participen l'Es Portal Hotel Gastronòmic i els restaurants Sol Blanc, Sa Punta i la Pahissa del Mas Pou, que aquest divendres ha estat l'amfitrió de la presentació de la campanya, que s'allargarà durant tot el mes de març. 

Cada restaurant farà una proposta gastronòmica pròpia. Tres han apostat per introduir el foie a la carta en suggerències i el darrer per fer-ho en format de menú degustació. 

El fetge gras d'ànec és un producte molt agraït a la cuina perquè combina amb pràcticament qualsevol ingredient i dóna joc als cuiners, que tant el fan servir per entrants, plats principals o postres. 

Com passa a cada campanya, s'ha buscat la complicitat d'un celler. A vegades de la zona, i d'altres d'interès pel producte que serveix. En aquesta ocasió, són les bodegues barcelonines Gleva States. 

Les darreres jornades gastronòmiques del foie es van celebrar a la tardor, però en aquesta ocasió es va decidir retardar-ne la celebració per garantir la màxima qualitat del producte. A aquesta campanya, l'han precedit la del calamar de potera i la de la tòfona. Les jornades de l'angula es van haver d'anul·lar per falta de producte. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura