L'Associació Cultural Canya i Conya de Tossa de Mar guanya a Platja d'Aro

Palafrugell

Data: 05/05/2019

Els carrers de Platja d'Aro es van omplir de nou de milers de persones, entre figurants i espectadors, amb la segona edició de la rua primaveral 'Carnaval dels carnavals'. Vint-i-dues colles entre les dotze locals i les deu forànies, convidades pels mèrits aconseguits durant el passat carnaval, van omplir de música i color la tarda de dissabte.

En categoria de carrosses van guanyar l'Associació Cultural Canya i Conya de Tossa de Mar, agrupació que a l'hivern no havia passat per Platja d'Aro, com tampoc ho havien fet els segons classificats. Van ser la Colla del Tech, de Roses, amb la proposta 'Dragon Warriors: Guardians de l'Inframón'. Van completar el quintet de premiats Els Merlots de Santa Cristina d'Aro en tercer lloc, per 'Enteranyinats', seguits de La Santjoanenca, de Sant Joan Les Fonts, amb 'La màgia de l'aigua', i els Embarrakaldats de Caldes de Malavella, amb 'Els guardians del bosc èlfic'. 

Pel que fa a les comparses, només hi havia tres colles participant en aquesta classe i van obrir la rua. Els millors puntuats van ser de nou, tal i com va succeir al carnaval, Els Emmaskarats d'Olot, per 'Les reines de la mel'. La segona posició va anar a les mans de Petard@s.som de Sant Feliu de Guíxols, amb '20 anys de calma i temporal', i la tercera va ser per la Colla Tramuntana, també de Sant Feliu, per 'Tornem a Tailàndia'. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura