Platja d'Aro entrega els premis literaris de la gent gran

Intervé: Mònica Ríos, Regidora de Participació Ciutadana

S'ha fet esperar però finalment s'ha pogut fer l'entrega dels premis del Concurs Literari de la Gent Gran de Platja d'Aro. La gespa de l'exterior de la Masia Bas va acollir l'entrega d'uns guardons que s'havien d'haver donat per Sant Jordi però que la pandèmia va fer posposar.

9 veïns i veïnes de Castell-Platja d'Aro van ser premiades pels seus relats de temàtica lliure o poesia, en els que majoritàriament tracten vivències de la seva trajectòria vital.

L'acte normalment té lloc a la Biblitoeca o Centre Cívic però davant el risc de contagi es va optar per fer-ho a l'exterior, mantenint totes les distàncies i mesures de seguretat. Des de l'Ajuntament es va optar per mantenir l'acte per reivindicar la cultura segura.

El concurs està obert a les persones majors de 60 anys que estiguin empadronades o siguin sòcies d’una entitat de gent gran de la població. El jurat està format per dos representants de l’Ajuntament i tres persones del món de la cultura, l’educació i la literatura local.

El concurs va néixer originalment de la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro així com mots i expressions que s’han anat perdent amb el pas dels anys.

El saxofonista Pep Poblet va posar música a l'acte.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura