El Teatre Municipal de Palafrugell va rebre més de 46.000 espectadors l’any passat

El Teatre Municipal de Palafrugell va rebre més de 46.000 espectadors l’any passat
Palafrugell

Data: 08/02/2019

Durant l’any 2018, el Teatre Municipal de Palafrugell va rebre un total de 46.847 espectadors en els 94 esdeveniments que s’hi van programar. En concret, aquest centenar d’activitats es desglossen en 11 exposicions, 42 espectacles infantils i 43 espectacles, entre professionals i amateurs.
 
Els espectacles amb més públic han estat “Les noies de Mossbank Road” dins des Festival Temporada Alta, i “Els Pastorets de Palafrugell”. Pel que fa a l'espectacle infantil amb més espectadors, aquest ha estat “De què fan olor els pets?”, organitzat per La Xarxa. També ha tingut un gran èxit de participació la “Campanya Teatre a les Escoles”, que organitza l’àrea de Cultura des de l’any 1989 i que aquest any està prevista pels mesos de març i abril.
 
De dilluns a divendres, tenen lloc al Teatre Municipal les classes de l’Aula de Teatre i de Dansa, a la que hi assisteixen infants i joves, d’entre 3 i 17 anys, i adults, amb un total de 9 grups de dansa i 5 de teatre. El més petits, nadons fins a tres anys, tenen el seu espai també dins l’Aula de Dansa, en les sessions setmanals de moviment creatiu.
 
D’altra banda, el Cine Club Garbí que es programa cada setmana al Teatre, ha rebut 21.000 espectadors, dada que suposa un increment del 9% respecte de l’any anterior. A més a més, l’espai de La Bòbila ha acollit 21 activitats més.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura