Maria Arnal i Marcel Bagés inicien la programació musical de l'Ítaca al Baix Empordà

Torroella de Montgrí

Data: 30/05/2022

El festival Ítaca, Cultura i Acció ha iniciat aquest dissabte la programació musical al Baix Empordà. Ho ha fet a través d'un concert de Maria Arnal i Marcel Bagés a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Durant la trobada, els barcelonins han presentat el seu segon àlbum anomenat 'Clamor'.

Camuflada entre el públic, i personificada en un ésser mitològic capaç de predir el futur. Maria Arnal ha començat el seu concert, d'aquest diumenge a Torroella de Montgrí, a través del 'Cant de la Sibil·la'. Una peça integrada en el seu últim disc 'Clamor', que s'ha gestat a dues mans amb el músic Marcel Bagés. Ambdós narren una història de resiliència, tant personal com col·lectiva, que es mou entre la tradició i la vanguardia.

Inspirat en el relat 'El Gran Silencio' de Ted Chiang no és d'estranyar, doncs, que entre les lletres es deixin entreveure referències al cosmos. Peces d'última creació, com 'Canción Total' o 'Fiera de Mí', el single d'avançament, s'han camuflat amb anteriors èxits com '45 cerebros y 1 corazon' o 'Tu que vienes a rondarme'. De fet, el disc produït per David Soler està dotat d'una intensitat emocional, que es veu intensificada en els directes dels barcelonins.

La gira de Maria Arnal i Marcel Bagés per la comarca no finalitza al festival Ítaca. Aquest estiu, també faran parada l'11 d'agost a Pals amb motiu del White Summer. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura