Els Pastorets de Palafrugell estrenen diàlegs i una escena sorpresa

Palafrugell

Data: 12/12/2018

Intervené: Jordi Piferrer, Director Pastorets de Palafrugell

Semblen inofensius però d'aquí a pocs dies es convertiran en fúries de l'infern. Amb  tot tipus d'estratagemes intentaran enganyar en Lluquet i en Rovelló perquè no arribin a una cova on es veu que ha nascut el fill de Déu. Però malgrat posin cara angelical la història sempre acaba igual i aquest cop no serà diferent per molts pecats capitals que invoquin.

Nadal és temporada de pastorets i a Palafrugell ja fa més de 50 anys que els representen sobre la base de l'obra de Josep Maira Folch i Torres. Amb una setantena d'actors i actrius damunt l'escenari exliquen un somni apte per a petits i grans i amenitzen les festes de nadal.

El text de Folch i Torres s'ha portat al dia amb ajuda de la filòloga local Marta Padrós, s'ha variat algun diàleg i s'han introduit nous efectes especials. Una trentena de persones treballa en els decorats i la música en directe per donar cobertura als actors i actrius.  
Aquests dies els actors estan ultimant els detalls per estrenar la nova temporada de pastorets i posar a punt les coreografies.

L’espectacle té una duració de 2 hores i 20 minuts amb un descans de 10 minuts inclòs en aquest temps i es representa els dies 1, 6 i 13 de gener a les sis de la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura