Últimes entrades a la venda per la 52a Cantada d'Havaneres de Calella

Últimes entrades a la venda per la 52a Cantada d'Havaneres de Calella

Data: 23/05/2018

Ahir es van posar a la venda les entrades per la 52a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell i en menys de 24 hores ja s'han venut gairebé totes les localitats. Com és habitual la cantada se celebrarà el primer dissabte de juliol, enguany el dia 7, i en aquesta ocasió pujaran damunt l'escenari de la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell els grups Port Bo, Peix Fregit, Havàname i l'Empordanet. Queden només una trentena d'entrades a 30 euros.

Com en els darrers anys per tots els que es quedin sense entrada i vulguin viure des de la Costa Brava les havaneres es posaran pantalles gegants per poder seguir l'espectacle des de diferents punts: a les platges del Canadell i Port Pelegrí de Calella; a la platja de Llafranc i a plaça Nova de Palafrugell. Acabat el concert diferents grups tocaran havaneres a les tavernes de Calella.

Ja el divendres 6 de juliol (19h) al local de l’AVAC de Calella se celebrarà la conferència “L’impacte de les havaneres a l’Europa romàntica: la sensualitat d’un ball, la modernitat d’una cançó”, a càrrec d’Anna Costal, musicòloga i professora de l’Escola Superior de Música de Catalunya, una activitat organitzada per l'associació de Veins i Amics de Calella i la Fundació Ernest Morató.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura