Arriba el 61 Festival de la Porta Ferrada

El degà dels festivals d'estiu a Catalunya presenta la seva programació 2023. Una edició 61 emmarcada en els actes de celebració del seixanta aniversari de Porta Ferrada. Més de 40 espectacles ompliran les nits d’estiu a Sant Feliu. Ludovico Einaudi, Wilco, Crystal Fighters, Pink Martini, Ben Harper & The Innocent Criminals, Jethro Tull i Jorge Drexler destaquen entre les 12 exclusives internacionals.

Ja queda poc perquè aquest estiu Sant Feliu de Guíxols celebri el 61è festival de la Porta Ferrada amb més de 40 espectacles. Durant la presentació del programa 2023 dut a terme al Monestir del poble, s'han esmentat alguns dels noms imprescindibles del panorama internacional que actuaran en les pròximes nits estiuenques d'aquesta edició, com Ben Harper, Pink Martini, Crystal Fighters, Wilco o Ludovico Einaudi.

Emmarcada en els actes de celebració del seixanta aniversari de Porta Ferrada, la 61 edició ha volgut posar el focus en els artistes catalans, amb els mítics grups de la Pegatina, qui, per cert, celebra 20 anys del seu naixement, Blaumut, Ramón Mirabet, Núria Graham o Mishima, que es troben entre les 21 propostes acordades.

A més, una de les apostes d'aquest any i segell del festival, són els dobles concerts que alien artistes, com per exemple Rodrigo Cuevas i Baiuca o 31 FAM i Muskha. Així, amb aquest repertori i les novetats d'enguany, la Porta Ferrada aspira a superar els prop de 50.000 espectadors.

Entre els 25 artistes que visiten el festival per primer cop, es podrà escoltar a El Barrio, Niña Pastori i Fangoria, entre d'altres. La idea és ampliar l'espectre de públic i fer del festival un espai de trobada d'interessos culturals diversos.

Per altra banda, el públic podrà gaudir de la música en diferents espais del municipi, com l'Espai Port arran del mar, el Teatre Auditori Narcís Masferrer, la Sala Las Vegas, els patis privats com el de la família Traschler, el Guíxols Arena o l'Església del Monestir, bé cultural d'interès nacional on es podrà escoltar música clàssica de la veu d'artistes referents, com la soprano ganxona Tina Gorina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura