La 44a edició del Festival de Torroella oferirà divuit actuacions

Torroella de Montgrí

Data: 23/05/2024

Aquest dimecres s'ha presentat a Barcelona la 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí. Se celebrarà del 2 al 22 d'agost, en aquests dies hi haurà un total de 18 concerts, i la inauguració anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. 

La propera edició del Festival de Torroella de Montgrí se celebrarà del 2 al 22 d'agost, amb un total de 18 concerts. El veterà pianista, Joaquín Achúcarro, el Quartet Gerhard i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya són alguns dels caps de cartell.

La música antiga protagonitzarà el 70 per cent del festival, amb tres grans protagonistes, Bach, Mozart i Vivaldi. La música d'aquests compositors cobrarà vida amb el bandoneó de Claudio Constantini, la Freiburger Barockorchester o l'orquestra de cambra 'Le Consort'.

També hi haurà lloc per a la música simfònica amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, que acompanyarà el pianista Joaquín Achúcarro, i una de les principals novetats serà la tornada de l'OBC després de més 30 anys, amb el concert inaugural.

Pel que fa a la música vocal, destaca l'estrena absoluta de la 'Missa Custoditus ab ira mundi' que Ramon Humet ha elaborat a petició del festival i que interpretarà l'Ensemble O Vos Omnes.

A tot això cal afegir la col·laboració per pimera vegada amb el festival IN-EDIT, amb la programació de quatre pel·lícules relacionades amb la música.

Els dies 24 i 25 de maig s'obrira la venta exclusiva per a socis, i el 26 de maig al públic general.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura