Neix l'Empordà Music Festival

INTERVENEN: Sònia Deulofeu i Mar Sala, membres de l'Associació Juvenil i Cultural 'Els Voltors'

Zoo, la Fúmiga, Lágrimas de Sangre, Zzoilo, l'Orquestra Di-Versiones i els djs Carles Perez i Kharloss Selektah. Aquests són els set grups i artistes confirmats que actuaran al nou festival 'Empordà Music Festival' que, organitzat per l'Associació Juvenil i Cultural 'Els Voltors', tindrà lloc el dissabte 30 de juliol a l'Antic Camp de Futbol de La Bisbal d'Empordà.

Des de València fins a l'Empordà. Zoo, la Fúmiga i Zzoilo portaran al festival els seus darrers treballs, "Llepolies", "Fotosintesí" i l'èxit "Mon Amour", mentre que la banda catalana Lágrimas de Sangre hi presentarà un nou disc que encara no ha vist la llum.

En clau baix-empordanesa, hi passaran aquells artistes que no falten a cap cita. Des de Calonge, l'Orquestra Di-Versiones, i des de Palafrugell, el DJ Kharloss Selektah. Els calongins faran ballar i cantar al públic a ritme dels himnes dels anys 60, 70, 80 i 90, mentre que el palafrugellenc farà vibrar el festival amb les seves mescles de reggae, dancehall i ritmes jamaicans.

Al Festival també hi tindran cabuda els èxits que més sonen a la ràdio. Més enllà del 'mon amour'', que ja portarà Zzoilo en directe, la resta els posarà el DJ i locutor de Ràdio Flaixbax, Carles Pérez.

L'Empordà Music Festival neix per celebrar el 25è aniversari de l'entitat bisbalenca 'Els Voltors', que va ser l'any passat, però han allargat fins a enguany a causa de la pandèmia.

Les entrades per a les més de deu hores de festa, ja estan a la venda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura