Nova parada polivalent al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols

El Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols ha inaugurat una parada polivalent amb zona de tast i activitats diverses dinamitzades pels paradistes i l'Associació Guíxols Comerç i Turisme. L'espai vol ser un punt de trobada de degustacions, reunions, presentacions gastronòmiques i altres actuacions per tal de mantenir el mercat viu

El Mercat Cobert de Sant Feliu ha inaugurat una parada polivalent amb zona de tast i activitats diverses dinamitzades pels paradistes i l'Associació Guíxols Comerç i Turisme. Aquesta nova parada que estarà oberta durant tot l'any s'ha creat per a la degustació de productes, però també per a fer reunions, de feina o per oci.

De fet, hi ha una zona que compta amb connexió wifi. L'espai també servirà per dur a terme presentacions de campanyes gastronòmiques o showcookings. L'objectiu és visibilitzar els paradistes, els productes de proximitat i donar vida a les instal·lacions.

Actualment aquest racó també és un espai amb exposició de talent local, d'una banda, hi ha una exposició fotogràfica de l'Elm Murcia i de l'altra una obra de la Maria Sola.

La inauguració d'aquesta nova parada s'ha inclòs dins la cinquena edició de la campanya 'Estimo el meu Mercat' amb el lema 'És de Mercat, és bo!' promoguda per la Diputació de Girona. Durant l'acte es va destacar la col·laboració entre les entitats i les institucions i l'impuls i promoció del petit comerç i de KM 0. Durant la jornada els paradistes van oferir un tast d'embotits i formatges de les seves parades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura