L'Associació Pau Casals porta el "Somni romàntic" a l'església de s'Agaró

Gran èxit del "Somni Romàntic" que es va presentar diumenge el Festival Internacional de Música de s'Agaró. El mestre trompetista Gino Santo acompanyat per la destra pianista Daniela Gentile van posar les notes d'aquest programa que convidava a submergir-se en un ambient romàntic amb música que anava des del més clàssic fins al present amb obres de Hándel, Bach, Rachmaninov, Gershwin o Piazzolla. 

El concert va alternar moments dramàtics amb perfils melòdics estructurat en dues parts en un viatge ple de nostàlgia i colors però també patiment i esperança que començava per l'apartat més clàssic. 

Amb concerts de prestigi com aquest, des de l'Associació Cultural Pau Casals admeten que la proposta d'enguany està funcionanant encara millor que l'any anterior i que aquesta acceptació ja s'ha fet notar en els primers concerts. El seu compromís, és satisfer les peticions dels seus fidels espectadors que els demanen donar continuïtat al certamen amb més activitats per allargar la temporada musical.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura