La il·lustradora Anna Grimal amplia l'art a Palafrugell

Palafrugell

Data: 07/11/2023

La pintura, l'escriptura o el dibuix formen part de la cultura del Baix Empordà. Però una de les altres disciplines que no podem oblidar és la il·lustració, que vindria a ser l'art d'escriure amb imatges, i d'això, la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal, en sap un munt.

La il·lustradora catalana Anna Grimal, es capbussa dins la seva creativitat en un racó situat al bell mig del Baix Empordà, concretament al mateix poble que l'ha vist créixer: Palafrugell.

Formada en Art i Disseny a l'Escola Massana de Barcelona i més tard a Bèlgica, Grimal aprofita cada dia els seus coneixements i la seva inspiració per crear al seu estudi ubicat entre el mar i la muntanya, i a on les protagonistes dels seus dibuixos, acostumen a ser les dones i la natura.

De fet, l'artista experimenta buscant l'equilibri entre el concepte i la delicadesa. Boja per il·lustrar tot el que toca, Anna Grimal ha treballat al món editorial, el tèxtil i col·laborant amb ceramistes.

Segons la il·lustradora, la seva feina és la seva passió, i sempre tracta de reinventar-se, ja que és inquieta de mena, i els retrats, els llibres infantils, la feminitat i el món del còmic, sempre hi tenen cabuda a les seves obres, i amb diferents materials que l'artista va provant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura