Lliuren els guardons de la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu

La 19a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols ja té guanyadors.  Els premis s'han lliurat aquest cap de setmana al Teatre Auditori Narcís Masferrer per reconèixer les actuacions i la feina dels participants. 

L'Agrupació Teatral Benet Escriba ha entregat els guardons de la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols en un acte celebrat al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Des de finals d'octubre de l'any passat i fins aquest març, actors i actrius amateurs han representat diverses obres de teatre al municipi en el marc d'aquest concurs. En total, s'han ofert 10 obres que han estat molt ben rebudes pel públic. Aquest cap de setmana doncs ha tocat lliurar i reconèixer la feina feta amb diversos premis i categories, des de votació popular passant pel premi de dicció i vocalització, millor actor i actriu, companyia, obra i direcció.

Ara, l'agrupació teatral ja ha obert el termini per la següent edició del concurs per la pròxima temporada a l'octubre. Hi poden participar tots els grups teatrals amateurs que vulguin i s'hi poden apuntar fins al pròxim 30 de juny. De moment, ja hi ha una quinzena de sol·licituds. Recordin, però que només se'n podran seleccionar a deu. Les millors que consideri el jurat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura