Ja fa una dècada que el Bo.TiC conserva l'estrella Michelin a Corçà

Intervé: Albert Sastregener, xef i copropietari

El Bo.TiC de Corçà va obrir a finals del 2007 i en només dos anys va aconseguir l'Estrella Michelin que encara conserva avui en dia. Des del restaurant asseguren que al llarg d'aquests anys el distintiu ha ajudat a atreure clients tan nacionals com estrangers, que venen expressament al Baix Empordà a viure una experiència gastronòmica d'autor que manté l'essència de la cuina tradicional catalana. 

El Bo.TiC és el projecte personal del xef Albert Sastregener i la sommelier Cristina Torrent, que treballen des de l'inconformisme diuen però sense obsessionar-se. Els guia el respecte pel client i pel producte i volen que visitar el Bo.TiC sigui concebut com una experiència global sense oblidar l'element bàsic, que són una casa de menjars. La passió és el motor que guia la seva feina. 

L'any 2017 el Bo.TiC va traslladar-se en un nou emplaçament que fusiona passat, present i futur. Destaca la bodega del restaurant, amb més de 900 referències i la potència de la cuina oberta, amb més d'una vintena de treballadors.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura