Manel i Juan Diego Flórez inauguren Cap Roig Festival davant un públic entregat

Palafrugell

Data: 02/08/2021

Cap Roig Festival va viure aquest cap de setmana les actuacions de Manel i Juan Diego Flórez, les quals no van deixar indiferents a un públic ansiós i entregat.

Aquest passat 30 de juliol, Manel, el grup català més destacat, va posar to i veu a l'escenari de la primera nit del Festival de Cap Roig. L'actuació de Manel va basar-se principalment a presentar el seu primer EP L'amant malalta, amb un repertori de nous i grans èxits. 

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van aconseguir exhaurir les entrades deixant al públic eufòric amb temes com "Boomerang" i "Jo Comparteixo", o les més recents "Per la bona gent" i "Tipus Suite".

El darrer dia, 31 de juliol, va ser el torn de Juan Diego Flórez, el prestigiós tenor internacional que va posar la lírica a la 21a edició d'aquest Festival amb una selecció de cançons i àries de compositors clàssics com Giuseppe Verdi i Jules Massenet, entre d'altres. 

Després d'haver debutat tants cops com a artista, Juan Diego Flórez torna a desplegar el seu carisma, elegància i la seva extraordinària tècnica vocal un cop més a Cap Roig, acompanyat pel pianista Vincenzo Scalera i aconseguint així amb totes dues actuacions fer un bon i digne inici del festival aquest any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura