El Grup de Natura Sterna presenta "La fauna de la vall del Ridaura"

En el marc de les jornades "Glops de Ciència" que s'organitzen a les cúpules del Parc dels Estanys, el Grup de Natura Sterna ha presentat el seu llibre "La fauna de la vall del Ridaura", editat recentment i que recull el projecte guardonat amb el Premi de Recerca Local Jordi Comas 2020. 

El Grup de Natura Sterna ha presentat el llibre "La fauna de la vall del Ridaura", editat recentment i que recull el projecte guardonat amb el Premi de Recerca Local Jordi Comas 2020.

Es tracta d'un catàleg on hi ha classificats els animals que es poden trobar a la Vall del Ridaura (un territori de 130 km² repartits en quatre termes municipals), estudiant vertebrats, invertebrats i altres espècies.

El recull sempre és susceptible a ser actualitzat amb noves espècies que es van detectant i, per tant, ja s'està editant la segona edició per incloure-les.

Una de les funcions principals del catàleg, és que serà una font d'informació de totes les espècies detectades a la vall del Ridaura, la qual servirà per deixar constància en un futur de possibles alteracions que es puguin produir per diversos factors o causes.

L'acte forma part de les jornades "Glops de Ciència" que s'organitzen a les cúpules del Parc dels Estanys una vegada al mes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura