Santa Cristina d'Aro ha recuperat enguany el Parc Infantil de Nadal

Santa Cristina d'Aro

Data: 31/12/2022

La tornada a la normalitat prepandèmica es fa cada vegada més evident, ja que enguany tant els més petits com la resta de la família han pogut gaudir del seu temps lliure al Parc Infantil de Nadal de Santa Cristina d'Aro. L'any passat es va haver de cancel·lar a causa de les restriccions preses per combatre la pandèmia del coronavirus.

Santa Cristina d'Aro ha recuperat enguany el Parc Infantil de Nadal, gràcies al fet que s'han aixecat les restriccions imposades per la pandèmia, ja que l'any passat es va haver de cancel·lar per aquest motiu i, per tant, la tornada a la normalitat es fa cada vegada més evident amb la recuperació d'actes com aquest.

Aquesta nova edició del PIN, no només està pensada perquè la mainada passi una bona estona de molta diversió i disbauxa, sinó també per joves o adolescents amb propostes i activitats del seu interès.

L'espai per acollir el PIN ha estat el Pavelló Municipal d'Esports, el mateix lloc d'anteriors edicions, on hi ha hagut inflables, taules de ping-pong, zona de maquillatge i jocs de taula, pensats tant per als més petits com també per jugar amb tota la família.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura