Tot a punt per posar en marxa el nou programa Generacions d'Aro

INTERVENEN: Gerard Llandrich, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro; Gerard Rius, presentador del programa Generacions d'Aro

Parlar sobre diferents professions, teixir coneixements, fer memòria de les diferents joventuts que s'han viscut, etc. Tot això i molt més és el que es podrà veure en el nou programa de Televisió Costa Brava que porta per títol Generacions d'Aro. El projecte ha nascut de manera conjunta entre l'Àrea de Joventut de Platja d'Aro i la televisió, amb idea original de Gerard Rius, el seu presentador. 

L'objectiu, doncs, és donar una mirada més positiva del jovent. Per fer-ho, s'han gravat un total de 12 capítols temàtics en els quals s'han ajuntat a una persona jove i a una sènior que comparteixen la mateixa professió o vocació. A partir de diferents preguntes aquests conciutadans han pogut apropar-se i compartir els seus coneixements. Un total de 43 persones han participat en aquesta primera edició del programa.

Esports, oci nocturn, política, teatre, música, i així fins a 12 temàtiques diferents. Un programa en què la clau és l'empatia que es vol generar cap a l'espectador.

Acte de presentació

Aquest dimecres s'ha dut a terme un acte de presentació del programa al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, en el qual hi han assistit l'alcalde del municipi, Maurici Jiménez, i regidors com Pedro Torres i Mònica Ríos, però també hi han assistit molts dels protagonistes d'aquests capítols, les persones que podrem veure a la pantalla. Uns protagonistes cadascun dels quals ha explicat la seva pròpia història a la càmera.

A cadascun d'ells se'ls ha donat un petit obsequi per agrair-los la seva participació en aquest projecte. Un nou programa que es podrà veure a partir de dijous que ve, a les 20:30h, just després de l'informatiu, i també els dissabtes a les 22:30h, després del resum Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura