Els Funko Pop, els vinils i els jocs de taula triomfen a la 10a Firafan de Platja d'Aro

La fira del col·leccionisme freak de Platja d'Aro, el Firafan, va celebrar aquest diumenge la seva 10a edició. Organitzat per l'associació Arocinema, la trobada va aplegar en el recinte del Palau d'Esports i Congressos parades d'especialització diversa, sigui en marxandatge o productes vintage. També es va habilitar pels assistents una zona d'arcade i jocs de taula.

Entre els taulells de les parades s'hi podia veure des d'un robot desmuntable dels anys 80 fins a les últimes novetats en les figures Funko Pop. De fet, la peculiaritat del Firafan recau en la diversitat temàtica, una delícia pels col·leccionistes que sota un mateix espai troben peces del món audiovisual, la novel·la gràfica, la música o els videojocs. Enguany, entre les gairebé mig centenar de botigues han destacat les especialitzades en còmics i manga, les joguines clàssiques i els vinils.

La trobada presenta un llarg recorregut al municipi de Platja d'Aro amb la celebració de 10 edicions. Durant la pandèmia, en concret, l'organització va prescindir per raons sanitàries de la zona d'arcade i dels jocs de taula, que aquest any s'han pogut recuperar.

Les instal·lacions del Palau d'Esports i Congressos han acollit un gran nombre de visitants durant aquest diumenge. A primera hora del matí han predominat els col·leccionistes de segona mà, mentre que a la tarda els assistents han vingut a fer una volta i a comprar alguna cosa.

La voluntat, segons Arocinema, és continuar creixent al municipi, sigui en nombre de parades o volum de públic. Els Funko Pop, els vinils de música, el marxandatge de Masters del Universo o Marvel i els jocs de taula moderns han estat els productes més demandats d'enguany.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura