L'OncoMusicFest 2024 destinarà els diners recaptats a La Casa del Xuklis

La tercera edició de l'OncoMusicFest tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d'abril al Palau Firal de Sant Antoni i enguany destinarà els diners recaptats al projecte 'La Casa del Xuklis' de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

El festival familiar, solidari i benèfic OncoMusicFest ha anunciat a través de les xarxes socials el cartell de la tercera edició i també ha posat ja a la venda les entrades per internet. 

Aquest any l'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 27 i el 28 d'abril al Palau Firal de Sant Antoni i com a caps de cartell, de nou, hi actuaran els calongins de l'Orquestra Div-versiones i el DJ palafrugellenc Kharloss Selektah, però també oferiran al públic els seus espectacles sis grups i artistes empordanesos més.

El dissabte 27 hi actuaran, per aquest ordre, Litus3, The Best Of, Misip Band, The Funk Power Station i l'Orquestra Di-Versiones, i l'encarregat de cloure la primera jornada serà Selektah. Mentre que el diumenge dia 28 amenitzaran la jornada el talent de l'Ariadna Fort i les versions de The Covers Band. 

A banda de les moltes actuacions musicals, el festival ofereix dos dies farcits d'activitats per a totes les edats, amb màgia, inflables, tallers de circ, foodtrucks i bar.

A més, la d'aquest 2024 serà una edició especial, en què tots els beneficis aniran destinats al projecte 'La Casa del Xuklis' de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Es tracta d'una residència d'acollida per als familiars de nens amb diagnòstic de càncer que reben tractament oncològic als hospitals de la capital catalana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura