El tió de Santa Cristina d'Aro caga regals per a tothom

Com ja és tradició, el matí del 24 de desembre els nens i nenes de Santa Cristina d'Aro fan cagar el tió. Cantant el "Caga tió", els més petits del poble han vist com el tió els hi ha donat una petita sorpresa abans de la nit de Nadal. Molts d'ells també ens han dit on passaran aquestes dues setmanes de vacances i què han demanat als Tres Reis d'Orient.

Aquesta ha estat la cançó que més s'ha escoltat a la Plaça del Mercat de Santa Cristina d'Aro. Els més petits del municipi han estat dels primers de Catalunya a fer cagar el tió. Uns rere els altres l'han fet cagar i el tió, complidor com sempre, els hi ha deixat una petita sorpresa. 

Han estat moltes famílies les que s'han ajuntat aquest matí per poder començar el Nadal juntes a la Plaça. Alguns de més tímids i altres més animats, però tots ells han hagut de cantar la cançó si volien algun regal. Pel que s'ha vist, els nens i nenes cristinencs s'han portat molt bé aquest any.

A banda d'explicar-nos què els hi ha cagat el tió, també ens han dit què tenen pensat fer aquest Nadal. 

Un Nadal on molts d'ells també aniran al Parc Infantil del Pavelló dels dies 27, 28 i 29. Com no pot ser d'una altra manera, donaran la carta als reis per demanar si els regals.

Després de fer cagar el tió aquest migdia, ara només els quedava esperar fins a la nit de Nadal on, de ben segur, a cada casa de Santa Cristina d'Aro el tió haurà cagat moltes coses. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura