Natza Farré participa al club de lectura "En femení" a la Biblioteca de Palafrugell

Palafrugell

Data: 18/01/2023

Càmera: Àlex Rubiano

La periodista i comunicadora feminista Natza Farré ha participat aquest dilluns al club de lectura "En femení" a la Biblioteca de Palafrugell. Amb humor i ironia ha parlat del masclisme quotidià que de fet va plasmar ja fa uns anys a través del llibre "Curs de feminisme per microones". A la presentació hi han assistit una vintena de persones.


Ja fa cinc anys que la periodista i comunicadora feminista Natza Farré va publicar el llibre "Curs de feminisme per microones" que parla i denuncia amb humor i punt de sarcasme el masclisme encobert en tots els àmbits de la vida quotidiana com l'educació, la llengua la cultura, els mitjans de comunicació o la política.
 

El llibre parla del masclisme quotidià, del que tenim més a prop i que a vegades no veiem. Són aquestes coses que un cop les descobrim que existeixen i estan aquí hem de mirar de fer-les fores.  Natza Farré periodista i autora de "Curs de feminisme per microones"

Per això, Natza Farré ha participat en el club de lectura En Femení de la biblioteca de Palafrugell per parlar d'aquest tema i reforçar el paper del feminisme a la societat. La periodista reivindica que les dones han de ser feministes per naturalesa i pensa que van en molt bon camí.

 

Nosaltres anem en molt bon camí, encara que sembli poc, anem avançant.

Recorda que l'educació té un paper important en la prevenció de la violència masclista, però que s'han de tenir en compte tots els àmbits.
 

L'educació té un paper rellevant, però són molts els factors, des dels mitjans de comunicació, fins a les nostres vides particulars. El masclisme s'ha escampat de tots els àmbits i, per tant, s'ha de treure de tots els àmbits.

Natza Farré també és autora de " Que no t'expliquin contes" i és coneguda per participar en diversos programes de ràdio i de televisió autonòmics,a més de ser guanyadora del Premi Bones Pràctiques en Comunicació no sexista de l'Associació de Dones de Peridotites de Catalunya. Farré detalla que té altres projectes entre mans i que s'allunyen del que ha fet fins ara. Tot i això, encara no ha desvelat res més.

Pel que fa a la Biblioteca de Palafrugell van iniciar el club de lectura en femení la primavera passada arran d'una proposta d'una veïna del municipi. I tenen programades altres sessions de llibres i autores diverses cada tercer dilluns de mes a les 18h. Qui vulgui participar en el club de lectura, pot trobar a la biblioteca un exemplar per a llegir l'obra i poder-la comentar al club.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura