'Sr. Melindro' guanya el concurs 'Lo curt és breu'

Verges

Data: 29/07/2019

Intervé: Mimi Costa, de l'organització de 'Lo curt és breu'

"Sempre comença amb un dron, el més important a la producció és el dron". Aquesta és la primera premissa del curt de comèdia 'Sr. Melindro', que ha guanyat la 2a edició de la mostra 'Lo curt és breu' de Verges. El format del concurs de curtmetratges fa que sigui una carrera a l'esprint i que els participants hagin de ser molt imaginatius i resolutius en poc temps. L'organització dona una sèrie de normes que s'han de seguir per presentar un curt de dos minuts en un termini de 24 hores que ha de ser suficient per idear un guió, gravar el curt i editar-lo. 

En aquesta ocasió, els participants havien de fer servir o mostrar en pantalla l'expressió "sucar el melindro", així com utilitzar la paraula "rinxoles" i gravar tot el contingut dels curts al municipi de Verges. 

L'edició ha comptat amb fins a 20 participants, 17 dels quals han aconseguit acabar el curt i presentar-lo. La mostra ha entregat un total de 500 euros en premis entre el primer i el segon classificat i el guanyador popular, que és votat pel públic assistent a la gala del diumenge a la nit.  

El jurat que ha decidit el primer i el segon guanyador ha estat format per set persones del sector del cinema, la imatge i les arts, com el reconegut director de fotografia Jaume Peracaula o l'escriptora i actriu Estel Solé

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura