Exposició col·lectiva de l'Escola d'Art de Platja d'Aro

La Masia Bas de Platja d’Aro acull, des del 9 fins al 24 de juny, una exposició col·lectiva amb una trentena d’obres de dibuix i pintura elaborades pels alumnes del curs 2017-2018 de l’Escola Municipal d’Art de Castell-Platja d’Aro amb el guiatge del seu professor, José Guillén.

El centre va néixer amb la voluntat de crear un espai d’aprenentatge en el que joves i adults puguin desenvolupar els seus talents artístics. La mostra dona l’oportunitat als i a les alumnes de mostrar les seves creacions, d’estil divers, i es pot visitar els dissabtes a la tarda. Hi participen artistes en potència de totes les procedències i edats. Així, per exemple, hi ha algunes creacions de nens que no arriben als deu anys, i d'altres d'alumnes de nacionalitats diverses, com la russa o la xinesa. 
 
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat per a aquest any un global de 15 exposicions. D’aquestes, 13 estan vinculades a les arts plàstiques i dues més a la cultura popular. Actualment i fins al 24 de juny, al Castell de Benedormiens s’hi pot veure la col·lecció pictòrica Dansa gaudiniana d’Alba Roqueta. Simultàniament, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, acull fins al 29 de juliol una mostra d’escultura de gran format a l’aire lliure, de Rosa Serra. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura