Autobús llançadora gratuït per anar al Ball del Tongo al Guíxols Arena

El carnaval de Sant Feliu de Guíxols transcorrerà aquest any en els dos extrems de la ciutat. D'una banda la rua començarà a la carretera de Girona i acabarà a l'encreuament entre la Rambla i el Passeig i de l'altra la festa posterior tindrà lloc al Guíxols Arena, al barri de Vilartagues. 

Per tal d'unir aquests dos punts i estalviar a les colles i el públic la caminada o agafar el cotxe en una nit complicada, l'ajuntament implementarà pel divendres de carnaval un servei gratuït d'autobús llançadora entre dos quarts de nou i dos quarts d'onze de la nit. Després, s'ampliaran lse parades fins les 12 de la nit i a partir de la mitja nit es seguirà el traçat habitual de la Montdela.

Un altre dels serveis especials que desplegarà l'ajuntament seran els dos punts d'avituallament durant la rua per combatre el fred dels qui desfilen. També hi haurà parades on comprar-hi menjar. 

A banda del ball del Tongo de divendres, el Guíxols Arena acollirà també els actes del sopar de colles, Dijous Gras i el pregó de carnaval. En aquestes ocasions, no hi haurà servei especial de bus. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura