La campanya gastronòmica la Poma a la Cuina sobreviu a la Covid-19

Intervenen: Marc Calvet, Regidor de promoció econòmica; Francesc Ferrer, president EMD - VÍDEO EN PROCÉS

Sis restaurants de Torroella i l'Estartit participen de la campanya gastronòmica, els mateixos que l'any passat

La Campanya Gastronòmica de la Poma de Torroella i l'Estartit sobreviu a la Covid-19 amb sis restaurants que oferiran menús amb aquesta fruita com element estrella. Representants de  l'hostaleria del Montgrí i administracions han presentat un esdeveniment de supervivència que manté l'aposta per una gastronomia de proximitat i qualitat arrelada al territori.

Malgrat que l'any passat es va fixar com objectiu arribar a la dotzena d'establiments, la pandèmia ha limitat l'abast de la campanya, que també perd els actes que acompanyaven als menús.

Parlant en termes estrictament gastronòmics, com a entrant, d'acompanyament en primers i segons plats, o també com a postre o beguda, la poma ens ofereix milers d'opcions i combinacions a l'hora de presentar-la a taula i els restaurants de Torroella i l'Estartit fa una quinzena d'anys que ho demostren.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és el de promoure el producte per excel·lència de la zona del Baix Ter, considerat el "petit país de la poma", amb el valor afegit de ser treballat a la cuina dels xefs locals.

Els restaurants que participen en la iniciativa són l'Alba, Gran Dalfó, Club Nàutic, La Palmera i Medes II de l'Estartit i el Picasso de Torroella.

L'acte de presentació de la campanya s'ha fet davant l'Església de Santa Anna de l'Estartit que enguany compleix el centenari de la seva reforma. Una efemèride que es recordarà amb diversos actes durant l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura