La setena edició del Palamós Gastronòmic ha estat tot un èxit

Palamós

Data: 13/12/2019

INTERVENEN: Carles Viu, Arrels Taverna / Toni Bachiller, president Fecotur / Lluís Puig, alcalde de Palamós

La "Sardina al toc de menta" de l'Arrels Taverna ha estat la tapa més votada del Palamós Gastròmic 2019. Aquest divendres, l'ajuntament i Fecotur els han fet entrega del premi i del diploma que l'acredita com a millor tapa. 

El concurs del Palamós Gastronòmic 2019 s'ha basat en l'edició del passaport Gastrocult, el llibret que ha recollit l'oferta dels menús i les tapes que han servit els 32 establiments, restaurants i tavernes participants en aquestes jornades així com la seva ubicació i l'oferta d'activitats.

Tothom qui segellés el passaport en almenys tres tavernes, un restaurant i dues activitats entrava al sorteig d'un val de Fecotur per valor de 300 euros. La guanyadora ha estat una turista francesa. 

Després de set anys, des de l'ajuntament parlen d'una campanya gastronòmica consolidada, que ajuda a desestacionalitzar la temporada turística i posar en valor la gastronomia local. Enguany s'han afegit activitats culturals a la campanya com visites guiades, poesia, concerts, dansa o circ. 

El Palamós Gastronòmic ha celebrat també un concurs d'Instagram i aquesta ha estat la fotografia guanyadora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura