Tot preparat per donar inici a la IV Fira Indilletres de La Bisbal d'Empordà

Indilletres ultima detalls per celebrar aquest cap de setmana la seva quarta edició amb l'objectiu de consolidar-se com la principal fira de llibres de les comarques gironines.

Amb el lema 'Passió per la llengua i pels llibres' els dies 4 i 5 de desembre la fira de llibres bisbalenca acollirà prop d'una quarantena d'editorials, tres llibreries locals i una quarantena d'activitats programades. Aquestes xifres la converteixen en la fira literària que compta amb la participació de més editorials i la que organitza més activitats de Girona.

L'any passat, hi van assistir més de dos milers de persones i va ser la primera fira de llibres celebrada a Catalunya després del confinament.

Enguany es tornarà a celebrar, principalment al Pavelló Firal i a la Biblioteca Lluïsa Duran i, per primer cop, aferma la seva aposta per fer-la fora de la temporada de l'estiu.

La inauguració de la quarta edició d'Indilletres anirà a càrrec del president Quim Torra. Després de l'acte inaugural, arribarà el torn d'un dels punts destacats de la fira de llibres bisbalenca: l'acte de lliurament del III Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària publicada.

Novament, la fira de llibres bisbalenca oferirà d'altres propostes que van més enllà de la literatura. Un exemple és la proposta escènica que combina música i poesia, que serà l'única proposta que es farà al Teatre Mundial, o el concert-tertúlia entre el folklorista Jaume Arnella i el grup musical Fetus, que serà diumenge i servirà de cloenda del quart Indilletres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura