Les mones omplen els aparadors de les pastisseries

INTERVÉ: Laia Staehler, pastisseria La Formentera

Tres setmanes de feina diària, aquest és el temps que ha necessitat la pastissera Laia Staehler per elaborar aquesta mona de Pasqua gegant. Si l'any passat Joc de Trons va ser la temàtica escollida, enguany s'ha decantat pel conegut videojoc. És l'autobús de Fortnite amb el globus aerostàtic incorporat, una verdadera obra d'art de xocolata a la que ha dedicat diverses hores al dia durant gairebé un mes. Combinada amb xocolata negra i xocolata blanca, la mona estrella d'aquesta pastisseria de Platja d'Aro s'emporta totes les mirades dels que entren a l'establiment.

Tot i que encara falten alguns dies per Setmana Santa, les mones ja són les autèntiques protagonistes dels aparadors. N'hi ha per a tots els gustos i butxaques, des de les clàssiques amb forma de casa, castell o el típic ou de Pasqua a d'altres amb escuts de futbol, pilotes o motos, totes elles amb els ninots més populars ja sigui de la gran pantalla, els jocs o el món del futbol. I és que lluny de perdre's la tradició, la mona continua sent present a les taules del diumenge o el dilluns de Pasqua.

Amb la majoria de mones a punt, més de 300 en el cas de la pastisseria La Formentera, la recomanació del sector és ser previngut i encarregar-la ja que el cap de setmana de Setmana Santa sempre és més complicat trobar l'exemplar que volem. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura