La 29ena edició de la Garoinada de Palafrugell té més restaurants i activitats

Intervenen: Carles Bisbe, propietari Hotel Llafranc; Joan Vigas, regidor de Promoció Econòmica; Josep Piferrer, Alcalde

Hi ha paquets per fer nit d'hotel i activitats de lleure

La Garoinada de Palafrugell encara la vigília dels 30 anys amb més restaurants i propostes d'oci per fer de l'àpat una excusa per passar uns dies a la vila i  els seus diferents nuclis. La 29ena edició de la degana de les campanyes gastronòmiques del país s'ha presentat a Llafranc amb la premsa, el món polític, el sector turístic i sobretot la restauració, que oferirà aquest producte fins el 31 de març.

Enguany hi participen 13 restaurants que oferiran un menú per un entrant de garoines, un primer palt a triar i unes postres de poma i facè. Menús maridats amb vins de l'Empordà i que costaran entre 40 i 45 euros.

Posar Palafrugell al mapa

Al marge de conèixer què és aquest producte, al voltant de la garoinada hi ha tota una economia que beneficia la vila en temporada turística baixa.

I és que segons l'IPEP la Garoinada posa Palafrugell al mapa i per això més enllà dels menús, hi ha tot un seguit d'activitats lúdiques per engrescar els i les visitants a passar més temps a la vila.

Hi ha ofertes de menú i allotjament, sortides amb el vaixell  d'època Rafael, rutes senderistes i un talonari amb tiquets per visitar els diferents equipaments culturals del municipi, també entrades per la piscina municipal i descomptes al patrocinador de l'esdeveniment Vins i Licors Grau.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura