La cantada amb el grup Port Bo enceta la programació d'estiu del Museu de la Pesca

Palamós

Data: 22/06/2018

Palamós fa 20 anys que celebra la Primera Nit d'Estiu amb un concert d'havaneres a l'esplanada del port, davant del Museu de la Pesca. El trinomi 21 de juny, havaneres amb el grup Port Bo i Museu de la Pesca serveix per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu amb un ampli programa d'activitats per donar a conèixer el patrimoni marítim i pesquer de la vila palamosina als visitants.

Un any més s'ha repetit l'èxit de públic en aquest concert d'havaneres en què el grup Port Bo va interpretar molts temes d'Ortega Monasterio en l'any del centenari del seu naixement. Temperatura agradable, havaneres, cremat i ganes d'estiu, no hi faltava cap dels ingredients que acompanyen aquesta activitat que porta repetint-se vint anys.

Des del Museu de la Pesca enceten la programació d'activitats d'estiu amb aquesta nit d'havaneres. Aquest any volen consolidar les activitats d'èxit dels darrers anys com les visites guiades, activitats, tallers i exposicions. Aquest any es reforcen les visites guiades al Museu de la Pesca en 4 idiomes.

L'any passat van passar unes 40 mil persones per les activitats que s'organitzen des del Museu de la Pesca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura