"Nuts Friendly and Fresh" porta la gastronomia saludable a s'Agaró

Intervenen: Stefano David Bouana i Albert Rovira, Nuts Friendly and Fresh

Oferir menjars divertits i saludables que fan que cuidar-se sigui tot un plaer. Aquesta és la filosofia d'establiments com el "Nuts, friendly and fresh" de s'Agaró, que han fet que la moda "healthy" arribi també a la Costa Brava. Amb l'auge del cicloturisme o els milers de senderistes que reben els camins de ronda, el territori s'ha convertit en un pol d'atracció pels amants de l'esport i té potencial per captar clients que busquin una alimentació més saludable. 

Fruites i verdures amb pans integrals o de cerals, bowls de iogur amb granola i llavors, l'ús de superaliments com l'alvocat o evitar ingredients com el sucre blanc són pautes senzilles no només per fer un àpat ric i saludable, sinó per adoptar nous hàbits alimentaris. 

Els locals de cuina saludables són llocs idonis per fer-hi nous conceptes com el brunch, que permeten fusionar l'esmorzar i el dinar en un sol àpat. 

Amb l'auge del "foodisme" i l'interès creixent per adquirir bons hàbits la Costa Brava puja al carro d'una gastronomia sana que ha vingut per quedar-se i que ja s'està consolidant a les grans ciutats europees. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura