La dolça veu de Katie Melua enamora al públic de Cap Roig

Palafrugell

Data: 04/08/2019

Un àngel vestit de vermell i amb guitarra en mà va passar aquest dissabte per l'escenari de Cap Roig donant una de les sorpreses més elegants de l'estiu al Festival.

La dolça i sensible veu de Katie Melua va conquerir els cors de tots i cada un dels assistents en una nit on predominava una suau brisa que feia moure vestit i cabell de la cantant amb una elegància particular que donava un valor afegit a l'actuació.

Davant de les llums d'una tendra posada en escena i rodejada de 4 músics, dos a la guitarra, un a la bateria i un amb els teclats, Melua va oferir un repàs per tota la seva trajectòria musical que explicava que va iniciar al ser una "adolescent de 21 anys".

Es fa complicat definir l'estil de l'artista, i és que compta amb elements de diversos estils en cada cançó que van des del jazz al blues passant també pel folk.

La vocalista i guitarrista britànica va presentar al públic de Calella el seu doble CD "Ultimate collection", on fa un repàs per tota la seva carrera musical passant per temes dels seus set àlbums d'estudi.

Katie Melua va debutar al món musical l'any 2003 i amb 34 anys ja s'ha convertit en una de les artistes femenines amb més vendes en el Regne Unit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura