Santa Cristina celebra la revetlla de Sant Jordi aquest dissabte

INTERVÉ: Isabel Pernal, directora biblioteca de Santa Cristina d'Aro i Sònia Pujol, regidora de cultura de Santa Cristina d'Aro

El Sant Jordi arriba 10 dies abans a Santa Cristina d'Aro. Aquest dissabte a les set de la tarda celebren la revetlla de Sant Jordi, una lectura dramatitzada de cartes d'escriptors i escriptores del segle XIX, que es combinarà amb la interpretació de peces musicals en directe de l'alumnat i professorat de l'Escola Municipal de Música. Es tracta de la tercera edició del que esdevé el principal acte cultural que s'organitza des de la Biblioteca Municipal Baldiri Reixac. 

Si bé el 2017 es va començar aquesta lectura amb cartes a l'exili entre Josep Trueta i Pau Casals, enguay s'ha optat per cartes de Jane  Austen, Lord Byron, Charlotte Brontë, Gustave Flaubert, George Sand i Oscar Wilde.  Tot plegat es tancarà cap a les nou del vespre amb un refrigeri per tots els assistents. La revetlla, aquest 2019 sota el nom de 'Escriure: necessitat o plaer?' esdevé el pròleg a la pròpia diada de Sant Jordi que com cada any acollirà la festa infantil de Sant Jordi al pati de la biblioteca, amb la família Guirigall. Una hora més tard, tindrà lloc l’entrega dels premis del Concurs Mercè Rodoreda i de l’obra de teatre Cyrano de Bergerac que culminarà amb una xocolatada popular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura