'El Monarca' publica una autobiografia convençut que és el fill gran de Juan Carlos I

INTERVÉ: Albert Solà, autor del llibre 'El Monarca'

Conegut com 'el Monarca' Albert Solà acaba de publicar un llibre que comença així: Creo que mi padre es Juan Carlos I. Y no solo lo creo por mi parecido físico con él, algo obvio, sino porque esta es la conclusion a la que he llegado tras años de investigaciones y preguntas sobre mi identidad. A partir d'aquí Solà comença a escriure la seva autobiografia vinculada a la possibilitat de ser el fill primogènit del rei emèrit Juan Carlos I.

El llibre que també es titula 'El Monarca' narra en primera persona els misteris, incerteses, proteccions, amenaces i silencis que han rodejat la vida de Solà. Raons per creue que és fill de qui va ser rei d'Espanya no n'hi falten i les detalla una a una en aquest llibre.

La seva història ha cridat des de fa anys l'atenció mediàtica, fins i tot el diari The New York Times es va fer ressò de la seva història. Solà creu que amb la publicació d'aquest llibre hi tornarà a haver rebombori i la monarquia espanyola, que mai li ha donat cap resposta, pot posar-se nerviosa.

Solà explica al llibre que va ser adoptat per una família pagesa i sempre va tenir la sensació que l'observaven, el protegien i li donaven un tracte especial, per exemple en el servei miliar. Va començar a investigar i a trobar buits en la seva adopció però a la vegada persones anònimes, detectius i fins i tot agents del CNI, que li van assegurar que era fill de Juan Carlos I.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura