Vins i Licors Grau acull una cata de vins empordanesos amb l'humor de Carlos Latre

Palafrugell

Data: 12/04/2019

L'experiència en el món del vi de l'empresa Vins i Licors Grau amb l'humor de l'actor, presentador i còmic Carlos Latre units pel Vívid en una cata de vins de la DO Empordà.

L’activitat va consistir en un tast on Latre va aportar la seva particular visió dels vins de l’Empordà amb humor i divertiment. Al llarg de la sessió, van aparèixer personatges mítics que imita l’humorista com Boris Izaguirre, Julio Iglesias, Jordi Hurtado, Pedro Piqueras, Eduard Punset, Francesc Mauri, els futbolistes Iniesta i Messi, els cuiners Carlos Arguiñano i Ferràn Adrià, entre d’altres. L'enòleg i adjunt en gerència de l'empresa Jordi Grau va explicar les característiques de cada vi de manera més tècnica. La interacció i complicitat entre ells dos, i l’equilibri entre la part tècnica i la part humorística, va fer que el tast esdevingués distés i lúdic per els assistents.

Els vins del tast van ser els següents : Mar Endins 2018 del Celler Oliveda; Lledoner Roig 2015 del Celler Espelt; Syrah de la Muntanya 2015 del Celler Mas Oller; Gerisena Selecció 2015 de la Cooperativa de Garriguella i Masia Carreras 2016 del Celler Martí Fabra. Tots ells escollits per tal de mostrar els diferents terrers i característiques sensorials dels vins de l’Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura