L'Auditori Espai Ter exhaureix les entrades amb la companyia Dagoll Dagom

L'Auditori Espai Ter exhaureix les entrades amb la companyia Dagoll Dagom que torna amb un clàssic de la literatura catalana a través de la dansa, la música i el teatre representant l'obra de Santiago Rusiñol: "L'alegria que passa".

Aquest mes de novembre la companyia de teatre Dagoll Dagom ha presentat el que és el seu últim espectacle de creació de la seva trajectòria a l'Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí.

Així, després d'haver treballat amb textos d'Àngel Guimerà, Mercè Rodoreda o Pere Calders entre d'altres, la companyia ha tornat a dur un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre, amb l'obra "L'alegria que passa" de Santiago Rusiñol.

"L'alegria que passa", que va ser estrenada al Teatre Romea l'any 1898 i fou un referent per a moltes companyies del territori, va esdevenir una obra molt representada a l'època fins a dia d'avui.

De fet, que l'obra és faci aquí, demostra que l'Espai Ter és un auditori de referència a l'hora de fer teatre.

Ara, però, aquesta peça curta fa molts anys que no es representa als escenaris professionals per la seva brevetat, tot i que això mateix la converteix en un punt de partida extraordinari per la creació d'un musical.

En definitiva, "L'alegria que passa" és un conte d'arrels clàssiques però d'empremta contemporània pel seu gran paral·lelisme envers la relació de l'artista amb la societat, i que aquesta vegada ha comptat amb la direcció d'Ariadna Peya, la interpretació d'Àngels Gonyalons, Jordi Coll, Eloi Gómez, Júlia Genís i Pau Oliver, entre altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura