La 3a edició del cicle Música als puestus programa quatre concerts a Sant Feliu de Guíxols

L'entitat Mascanada 6 ha presentat la tercera edició del cicle Música als Puestus. La iniciativa ha programat quatre concerts entre juny, juliol i agost en diferents espais emblemàtics de Sant Feliu de Guíxols. Aquests són llocs com l'espigó del Passeig Rius i Calvet, el Salvament Marítim, la Rambla del Portalet i La llotja del peix. L'objectiu de l'organització és portar les diferents propostes musicals a racons especials de la ciutat.

Angela Hoodoo, la sessió Electro Subhasta, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves i Cool Britannia. Aquests són els quatre concerts de la 3a edició del cicle Música als Puestus organitzat per Mascanada 6. Un esdeveniment on a banda de la música, el que també agafa rellevància és l'espai. 

La primera actuació serà el 29 de juny amb la música country d'Angela Hoodoo a la Rambla del Portalet. El 19 de juliol, els dj Little Ray, Hot Perrito i Spyre Born portaran la música a la Llotja del Peix. El 10 d'agost serà el torn el cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, acompanyat de Joan Pau Chaves al Salvament Marítim. Qui tancarà el cicle el 23 d'agost  serà la formació Cool Britannia amb membres de bandes com Love of Lesbian i Bumbur, que reviuran els ritmes de grups com Oasis i Blur. 

Aquest any, el cicle presenta novetats gastronòmiques

Els quatre concerts són gratuïts sense nombre d'aforament, excepte el concert de Lluís Gavaldà on hi haurà 250 places per a públic assegut, però també espai per estar dempeus. Amb aquesta presentació, només falten dues setmanes perquè cada racó de Sant Feliu respiri música. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura