Ja es poden comprar entrades pel Guíxols Escena 2019

Intervé: Montse Barniol, tècnica de cultura 

Amb l'objectiu de seguir treballant perquè les grans produccions de teatre no es reservin només a la capital catalana, Sant Feliu de Guíxols ha presentat el cartell de la nova edició del Guíxols Escena, les entrades del qual ja estan a la venda. 

Enguany hi haurà 4 espectacles al teatre i com a novetat un cinquè a la biblioteca.

El cicle s'estrenarà el 8 de març, Dia de la Dona, amb una aposta potent i reivindicativa com és "Només una vegada", una obra que reflexiona sobre la violència de gènere que s'impulsa en col·laboració amb el Servei d'Igualtat i d'Atenció a la Dona de Sant Feliu de Guíxols. 

El 31 de març serà el torn d'"El llibertí", una comèdia que ha estat un dels grans èxits de la present temporada sobre l'ètica i els seus valors. 

El 20 d'abril es representarà "El preu" amb pesos pesants de l'escena catalana i el 18 de maig una comèdia de por com és Escape Room, que actualment està triomfant a Barcelona. 

Les entrades ja estan a la venda perquè, qui ho vulgui, pugui regalar-se-les per les festes. 

El Guíxols Escena de primavera està lligat a campanyes com l'Escena 25 i l'Apropa Cultura i compta a més amb diversos descomptes associats perquè el teatre estigui a l'abast de tothom. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura