La Diverbeach 2022 reuneix 23 mil persones a la platja de Sant Antoni

La diverbeach 2022 ha batut tots els rècords assolits en les últimes edicions. Si la del 2019 ja va superar les expectatives, arribant a aglutinar deu mil persones, la d'aquest 2022 ha aconseguit una xifra d'assistència d'aproximadament 23 mil persones, segons dades de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni. Gran part del públic ja havia gaudit d'edicions anteriors, i enguany, després de dos anys d'aturada per la pandèmia, hi han tornat. I tots aquests seguidors, ja ho són de fa temps i els segueixen allà on van.

Els colors fluors van inundar la Platja de Sant Antoni. Tons llima, rosa, verd, blau... a la roba i als accessoris. Els assistents van deixar volar la imaginació a l'hora de crear els seus 'outfits'.

L'Orquestra Di-versiones va oferir un concert d'aquells tan seus. Amb les versions més mítiques de la banda i amb les més actuals, com 'Despechá' de Rosalia. No hi van faltar les sorpreses. Quan va caure la nit i ja era tot fosc, van repartir polseres lluminoses fluorescents a dojo, i per tancar l'espectacle van oferir un castell de focs artificials.

El show havia començat a les sis de la tarda a ritme dels palamosins 'Diamond stick' i la fi de festa la va amenitzar DJ Pollo fins les onze de la nit.

Tal com han citat el mateix grup a les xarxes socials, el que va començar en 'petit comitè' a la guingueta de Torre Valentina, ja s'ha convertit en una festa de somriures, colors i bon rotllo de final d'estiu a la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura