El jovent de Palafrugell celebra la 'Festa a la Nit' 2021

iNTERVENEN: Mònica Tauste i Pau López

Palafrugell ha recuperat les activitats nocturnes de la seva Festa Major durant aquest pont, des del dissabte 9 fins al dilluns 11 d'octubre.

La fins ara coneguda com la 'Festa a la Nit' s'ha adaptat a la pandèmia i ha arribat en una versió diürna que ha oferit els clàssics concerts de barraques, en aquest cas a la plaça de Can Mario i durant tota la jornada.

Han passat per l'escenari de davant la Torre artistes com The Papa's & The Popo's, Koers, Jazzwoman o la Fumiga. De l'Empordà diumenge hi van actuar l'Orquestra Di-Versiones, un grup que es coneix bé la Festa Major del municipi i que passar per la plaça amb les seves mítiques versions.

Un dels plats forts va ser l'actuació del DJ palafrugellenc Kharloss Selektah, que va posar Can Mario potes enlaire durant el vespre del dissabte fent vibrar a Palafrugell sencera a base de ritmes tropicals i dels seus clàssics salts i moviments de tovallola dalt de l'escenari. Selektah és un dels reclams del jovent -i no tant jovent- del municipi i lloc on actua, lloc que omple.

El nou format de barraques ha estat organitzat i gestionat per les entitats juvenils del municipi.

L'any vinent s'espera recuperar les dates habituals de la celebració, que es mouen al voltant del dia 19 de juliol.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura