Forallac celebra la 15a Trobada de la Gent Gran

Forallac

Data: 19/05/2024

Els veïns i veïnes de Forallac han celebrat la 15a edició de la Trobada de la Gent Gran. Una festa pensada pels majors de 65 anys del municipi i que compta amb una cantada d'havaneres, un dinar i el ball de la tarda. S'ha celebrat als Jardins de l'Empordà de Fonteta i ha comptat amb ciutadans del poble de la Catalunya Nord Saint Jean Pla de Corts. 

Forallac ha celebrat la XV Trobada de la Gent Gran. La festa és una de les fixes en l'agenda municipal i vols ser un homenatge i reconeixement pels majors de 65 anys del municipi.

Els Jardins de l'Empordà de Fonteta han estat la seu de la festa. Allà s'hi ha fet el dinar, la cantada d'havaneres i les activitats de la tarda.

El temps ha acompanyat el dia i els jardins s'han omplert de veïns i veïnes per gaudir de la festa. El municipi de Forallac el formen fins a set nuclis diferents: Peratallada, Fonteta, Vulpellac, Santa Susanna de Peralta, Canapost, Sant Climent de Peralta i Fitor. És per això que el dinar és motiu de retrobament entre tots qui viu a la localitat. Un acte que els veïns agraeixen.

Des de fa 14 anys, Forallac celebra un intercanvi amb el municipi de la Catalunya Nord, Saint Jean Pla de Corts.
Una Trobada de la Gent Gran que permet reunir els ciutadans del municipi i fer-los gaudir d'un dia diferent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura