Palamós s'emplena d'infants i famílies disfressades per Dijous Gras amb la rua infantil

Palamós

Data: 08/02/2024

El matí assolellat i l'alegria dels més petits i petites han caracteritzat el matí dels carrers palamosins aquest Dijous Gras. Tot plegat, una activitat més que demostra l'esperit del carnaval que respira Palamós des que els més petits del municipi comencen l'escola.

Fullets, lloros i mini Toads de Mario Bros han estat els i les protagonistes de la rua infantil de Palamós per aquest Dijous Gras. Centenars de nens i nenes de les diferents llars d'infants de Palamós, i les seves famílies, han sortit a fer disbauxa amb algunes de les colles municipals.

La Reina de les Arreplegades i el Rei de Show Boys, han agafat les regnes de l'esdeveniment i han encapçalat la rua fins a arribar a la zona de l'estenedor de xarxes del Port. Allà s'ha fet ball amb totes les famílies que han acompanyat als més petits i tothom s'ha animat a la festa.

Tot plegat, una activitat més que demostra l'esperit del carnaval que respira Palamós des que els més petits del municipi comencen l'escola.

Així doncs, el matí assolellat i l'alegria dels més petits i petites han caracteritzat el matí dels carrers palamosins aquest Dijous Gras. A l'espera de celebrar més carnaval amb les activitats de la tarda a la nau dels 50 metres i de la gran rua de dissabte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura