Multitudinària recepció als Carters Reials de Sant Feliu de Guíxols

Amb un espectacular castell de focs Sant Feliu de Guíxols va rebre els Carters Reials per entregar les cartes amb els seus desitjos per la nit de Reis. Els carters i els patges van arribar per mar enmig d'una gran expectació i van enfilar-se als seus carruatges en una desfilada per la ciutat que els va portar fins al monestir, on centenars de persones esperaven el plat fort de la nit.

Un impressionant videomapping fet especialment per la ocasió que va projectar els carters, els reis, els follets, els pastissers reials o la fàbrica de joguines a la façana del monestir. 
 
Un cop acabat l'espectacle, va arribar l'esperat moment més esperat pels nens i nenes: saludar els carters, explicar-los si s'han portat bé aquest any i entregar-los unes cartes que els carters molt amablement van recollir per començar a treballar. 
 
Ja fa quatre anys que l'arribada dels carters reials a Sant Feliu de Guíxols s'ha convertit en un esdeveniment tan o més esperat que la pròpia cavalcada d'aquest divendres. Els homes de confiança dels Reis van explicar que després d'un llarg camí Ses Majestats ja estan a punt per la nit més important de l'any i que se'ls ha de deixar provisions. 
 
La cavalcada de Reis de Sant Feliu de Guíxols començarà al punt de les 7 de la tarda al camp de futbol de Vilartagues i acabarà al monestir, on es repetirà de nou el videomapping. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura