La tabernera del puerto innaugura els Concerts d'Aro 2021

Intervé: Tina Gorina, regidora de cultura de Santa Cristina d'Aro

El festival Retrobem la zarzuela ha donat el tret inicial als Concerts d’Aro  2021 de Santa Cristina d’Aro. Aquesta edició, la inauguració ha estat diferent als altres anys, ja que era el primer cop que s’oferia una obra de zarzuela amb tots els components.

La zarzuela escollida per donar el tret de sortida els Concerts d’Aro va ser La tabernera del puerto. Malgrat l’espai limitat pel concert,  l’Espai Ridaura va comptar amb l’orquestra, els solistes i el decorat per oferir l’obra en les millors condicions.
També forma part de la programació del festival la conferència de Joan Vives sobre el barroc i la música clàssica (31 de juliol). Durant el mes d’agost tindran lloc els concerts d’aro amb les Fabio Biondi i Europa Galante ( 6 d’agost), Àngel Òdena i Miquel Ortega (11 d’agost), Carles i Sofia (19 d’agost) i per últim Santa Cristina d’Aro amb la Capital de la Sardana 2021 (28 d’agost).
Amb aquest cartell, el festival vol apostar per la música clàssica de proximitat.

D’aquesta manera, els Concerts d’Aro es consolida com un festival que que dóna reconeixement a la música clàssica i la música popular. Com les darreres edicions, els concerts del festival tindran lloc a l’Espai Ridaura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura