Sant Cristina celebra la setena Castanyada vs "Halloween"

Intervé: Jordi Aviñó, regidor de Festes de Santa Cristina

Tradició i modernitat es van emplaçar en un mateix espai a Santa Cristina el vespre del passat dissabte. La típica castanyada es va dur a terme a la plaça Mossèn Baldiri Reixach per després continuar amb una rua de Halloween. La celebració va anar a càrrec de la colla de carnaval Les Castanyes Voladores que va fer les castanyes i va decorar la seva pròpia carrossa per fer una rua per dins el poble. 

D'aquesta manera el municipi va fusionar totes dues celebracions en un mateix espai on van convergir prop de 300 persones. Els més petits es van disfressar i esperaven el seu torn per pujar damunt la carrossa, que seguia la comparsa i la banda percussionista. 

Aquesta iniciativa del poble cristinenc aposta per estar al dia amb festes que s'ha convertit en globals com el "Halloween" i, a la vegada, per mantenir una de les festes populars més significatives com la castanyada.  

La d'aquest any ha  estat la setena edició de la Castanyada vs "Halloween" a Santa Cristina, un festa consolidada que compta amb més participació any rere any. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura