Eduard Costa fa les delícies del públic al teatre Narcís Masferrer

Arriben els dies més intensos de l'estiu a la Costa Brava i la programació de la Porta Ferrada agafa embranzida. Eduard Costa, cofundador dels Amics de les Arts, ha estat l'encarregat d'obrir el teatre de Sant Feliu per fer un concert de petit format on els temes pop-rock del cantant i la banda han ressonat a les mil meravelles per captivar el públic amb cada cançó. 

Eduard Costa ha estat acompanyat per quatre músics més al teclat, la bateria, la guitarra i el baix, per així interpretar el seu últim treball, l'Últim Indi, una producció amb temes profunds i de reflexió. Amb aquest disc en solitari Costa ha creat tot un univers on parla de la vida, la mort, el foc, el fum, la terra i el vent.  

Durant la mateixa tarda de diumenge, l'Espai-Port ha acollit un dels concerts més interessants pels petits de la casa. L'actuació d'El Pot Petit ha portat al Festival de la Porta Ferrada l'espectacle infantil de cada any, amb la platea i la graderia plenes. 

Entre música i personatges de conte, el grup d'animació ha connectat amb la mainada i els pares per gaudir d'una vetllada en família amb cançons com 'Els pirates', 'El lleó vergonyós', 'El cuc poruc' i 'El rock de la formiga'. 

Després de deu anys d'existència, la Jana i en Pau s'han acompanyat de 13 músics damunt l'escenari per interpretar aquests temes amb més de 15.000 còpies venudes i milions de visualitzacions a YouTube. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura